30 maart 2022 - Nieuws

Uw mening telt!

Krijgt u ondersteuning van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland in het kader van de  Participatiewet, de IOAW en de IOAZ? Dan willen wij u vragen om mee te doen aan ons inwonersbelevingsonderzoek. 

Waarom doen we dit?

Wij willen graag van u weten wat u van onze dienstverlening vindt. Uw ervaringen en mening zijn belangrijk voor ons. Zo weten we of we het goed doen en waar wij nog aandacht aan moeten besteden. 

Misschien krijgt u een brief met een vragenlijst

Het onderzoek wordt verricht door onafhankelijk onderzoeksbureau BMC. Een groot gedeelte van onze inwoners met een uitkering gaan we vragen om mee te werken. Het kan dus zijn dat u binnenkort een brief met vragenlijst van hun ontvangt. Wij vragen u om deze vragenlijst in te vullen en terug te sturen. Dat kan kosteloos via de meegeleverde retourenveloppe. Ook kunt u ervoor kiezen om de vragen online te beantwoorden via de meegestuurde code.

Het invullen duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Het onderzoek vindt volledig anoniem plaats. Er worden verder geen gegevens over u opgeslagen. Deelname aan het onderzoek is vrijblijvend en heeft geen enkel gevolg voor uw recht op een voorziening.