Mijn Overzicht

Financiële dienstverlening en krediet: Schuldhulpverlening

Terug naar het overzicht

Heeft u serieuze financiële problemen en weet u niet meer hoe u eruit kunt komen? Stapelen de schulden zich op en heeft u geen overzicht meer? U bent niet de eerste en zeker niet de enige die dat overkomt. En geloof ons: het kan iedereen overkomen.

Uw gemeente heeft de Kredietbank Limburg gevraagd om u te helpen, als u uw problemen niet zelf meer kunt oplossen.

Het is in elk geval heel belangrijk om zo snel mogelijk in actie te komen en samen met Kredietbank Limburg te werken aan een oplossing. Zo kunt u voorkomen dat er nog meer schulden bijkomen en u de vaste lasten als huur, energienota, telefoon en andere kosten niet meer kunt betalen. Met behulp van de Kredietbank Limburg krijgt u weer grip op uw financiële situatie en kunt u binnenkort weer met een gerust(er) hart de toekomst in.

Wat moet ik doen?

De aanvraag voor schuldhulpverlening loopt via de Kredietbank Limburg. 

De Kredietbank Limburg heeft haar hoofdvestiging op de Markt in Geleen, maar houdt geregeld spreekuur op locaties in de regio's waar we werken. U hoeft dus bijvoorbeeld niet naar Geleen te komen als u in Maastricht woont.

De spreekuren vinden plaats in Eijsden, Gulpen, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul.U kunt de Kredietbank Limburg bereiken op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur op telefoonnummer 088 101 99 99. 
Algemeen e-mailadres: info@kblb.nl.

Hieronder een filmpje waarin klanten van de KBL vertellen hoe zij de hulp ervaren hebben.

Overig

Kosten

Voor inwoners van de gemeenten Eijsden, Gulpen, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul is schuldhulpverlening bij de Kredietbank Limburg gratis.