Mijn Overzicht

Coronavirus: beperk uw bezoek aan ons kantoor en neem telefonisch contact op via 14 043 - update 22 april

Publicatiedatum: 13-03-2020

In Nederland gelden maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Sociale Zaken Maastricht Heuvelland neemt deze maatregelen in acht en hanteert daarom de volgende uitgangspunten:

  • Wij verzoeken u bij vragen telefonisch contact met ons op te nemen via 14 043. Wij zorgen dat onze telefoons extra bemenst zijn, zodat we u snel te woord kunnen staan. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur.
  • Heeft u in de maand april of mei een afspraak met een van onze medewerkers, dan nemen wij contact met u op om deze afspraak telefonisch te laten doorgaan. Indien dit niet mogelijk is, verplaatsen we de afspraak.
  • In geval van spoed en crisis blijft ons kantoor geopend en wordt u geholpen aan de Randwycksingel door een van onze medewerkers. Voor niet dringende verzoeken, vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen via 14 043.

Samen zorgen we er zo voor dat we de gezondheidsadviezen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet in acht nemen. Voor de meest actuele informatie kunnen inwoners terecht op de website van het RIVM: www.rivm.nl.