Mijn Overzicht

Uw mening telt!

Publicatiedatum: 29-10-2019

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland gaat onderzoeken hoe tevreden haar klanten zijn over de procedures en dienstverlening voor de Participatiewet, de IOAW en de IOAZ.

Waarom doen we dit?

Wij willen graag van u weten waar u tevreden over bent maar ook waar u niet tevreden over bent. Uw ervaringen en mening zijn belangrijk voor ons. Zo weten we of we het goed doen en welke zaken in onze dienstverlening wij nog kunnen verbeteren.

Hoe gaan we dit doen?

Een groot gedeelte van onze klanten krijgt begin november een brief met een vragenlijst en een antwoordenvelop. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten en er zijn geen kosten aan verbonden. Invullen via internet kan ook. Het onderzoek is volledig anoniem. We slaan verder geen gegevens over u op. Deelname aan het onderzoek is vrijblijvend en heeft geen gevolgen voor uw uitkering. 

Vragen?

Heeft u vragen over het klanttevredenheidsonderzoek? Kijk dan bij de Veelgestelde vragen of neem contact op met de coördinator van het onderzoek, Wim Nieuwenhuis: (043) 350 48 62 of wim.nieuwenhuis@maastricht.nl.

Natuurlijk kunt u uw vraag ook stellen aan uw eigen contactpersoon bij Sociale Zaken Maastricht Heuvelland.