Mijn Overzicht

Gratis lunch of diner tijdens Wereldarmoededag op 17 oktober

Publicatiedatum: 09-10-2019

Op donderdag 17 oktober is het Wereldarmoededag. Ook in Limburg worden die dag meerdere activiteiten georganiseerd door verschillende (burger)initiatieven. De initiatiefnemers De Pijler, Dienstbaar aan Kwaliteit van Samenleven, Stichting Lezen & Schrijven en Kredietbank Limburg vragen samen met meer dan 18 lokale initiatieven aandacht voor armoede onder de noemer ‘De smaak van Armoede’.

Gratis lunch of diner
De initiatiefnemers kunnen op donderdag 17 oktober 68 mensen die in armoede leven een gratis drie gangen lunch en 68 mensen een drie gangen diner aanbieden bij Sociaal Restaurant Vorkje Prikken. Adres: Hoogfrankrijk 27, 6211 RK te Maastricht.

Voorwaarden
Het is belangrijk dat u kunt aantonen dat u recht heeft op een gratis maaltijd. Daarom moet u bij binnenkomst een van de onderstaande bewijzen laten zien:

  • Een pas van de voedselbank (ongeacht welke voedselbank);
  • Een bewijs van schuldsanering;
  • Een bewijs dat het inkomen lager ligt dan 1025 euro.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met maandag 14 oktober via de website van Stichting Veul Diech Good.