Mijn Overzicht

Startersevent Limburg op 26 september

Publicatiedatum: 16-09-2019

Op donderdag 26 september organiseert het StartersCentrum in Sittard het Startersevent Limburg 2019. Deze bijeenkomst is vooral geschikt voor startende ondernemers en zzp’ers die gestart zijn na 2016, en zij die in de startblokken staan om zich binnenkort in te schrijven bij de KvK. De avond bestaat uit een uitgebreid seminar programma over diverse onderwerpen rondom (op)starten, het runnen van een eigen bedrijf en ondernemerschap.

Het Startersevent Limburg vindt plaats van 19.00 tot 22.00 uur. Locatie is Office à la Carte aan de Poststraat 8 (6135 KR) in Sittard. Deelname is gratis maar in verband met de beperkte capaciteit (120 plekken) graag vooraf aanmelden. Op de website van het Starterscentrum leest u alle informatie.