Mijn Overzicht

Computercursus Klik en Tik en DigiD workshops

Publicatiedatum: 15-08-2019

Niet iedereen is in staat om digitaal te communiceren met de overheid. Mensen die hierbij hulp willen, kunnen terecht in Centre Céramique. Zij helpen u onafhankelijk en zelfredzaam te zijn. Dit doen ze door cursussen te organiseren waarin u leert omgaan met computer, internet en DigiD.

Curcus DigiD, wat kun je ermee?
In deze cursus wordt in 4 bijeenkomsten stap-voor-stap het gebruik van DigiD uitgelegd. Dit gebeurt door docenten en deskundige vrijwilligers. U oefent tijdens de instructie (en eventueel ook thuis) met de materie. Centre Céramique biedt deze cursus aan om u te helpen bij het gebruik van de (elektronische) overheid. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers.

Computercurcus Klik & Tik
Klik & Tik is een landelijk programma om u op weg te helpen met een computer. Deze cursus geeft basale informatie over werken met een computer, internet en e-mail. U kiest zelf hoe vaak en hoe lang u wilt oefenen. Er is plek voor 10 deelnemers.

Aanmelden
Voor beide cursussen kunt u zich gratis aanmelden via klantenservice@maastricht.nl of telefonisch via 043-350 5600. Locatie is Avenue Céramique 50, Maastricht. Meer informatie leest u op de website van Centre Ceramique.