Mijn Overzicht

Pasopjegeld.nl is vernieuwd

Publicatiedatum: 05-06-2019

Wat speelt er in uw leven? Aan de hand van herkenbare levenssituaties biedt de vernieuwde website van Pasopjegeld.nl informatie over geld- en budgetzaken. Achter de schermen is in de afgelopen periode hard gewerkt om de vernieuwing van deze website te realiseren. De website is te bekijken via www.pasopjegeld.nl.

Toegankelijkheid website

De bezoeker van www.pasopjegeld.nl heeft voortaan toegang tot de informatie via levenssituaties of ‘life events’. Daarnaast is de inhoud ook toegankelijk via een sterke zoekfunctie en is de website optimaal ontwikkeld voor mobiel gebruik: in een paar eenvoudige stappen is de website als app te gebruiken met een icoontje op het start- of beginscherm van mobiele telefoon of tablet.

Pas op je geld biedt inwoners van Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Valkenburg aan de Geul, Vaals en Maastricht tips, informatie en advies over geldzaken en draagt op die manier bij aan een gezonde financiële situatie.

Gebruikerstests

Voordat de vernieuwde website echt ‘live’ is gegaan, is er zowel online als op locatie getest met een breed panel van burgers, organisaties en professionals. De reacties waren positief.

Inhoud optimaliseren

De komende periode blijft er aandacht voor verdere optimalisatie binnen de verjongde website. Neem eens een kijkje op www.pasopjegeld.nl. Heeft u vragen, tips of suggesties? Stuur dan een bericht naar info@pasopjegeld.nl.