Mijn Overzicht

Wmo-ondersteuning aanvragen

Publicatiedatum: 22-01-2019

Merkt u dat u moeite krijgt om het huishouden te doen, uzelf te wassen of deel te nemen aan het verkeer? Wellicht heeft u dan recht op hulp vanuit de gemeente. Neem hiervoor contact op met het Wmo-team van uw gemeente. Een overzicht vindt u op www.socialezaken-mh.nl/zorg-ondersteuning of bel 14 043. Een consulent maakt dan met u een afspraak om bij u thuis langs te komen. Op basis van een gesprek bekijken we samen welke oplossing voor u de beste is. 

Let op! Vorige week ontvingen wij bericht dat mensen zich voordeden als Wmo-consulent, om zo spullen in huis te kunnen ontvreemden. Belt iemand onaangekondigd bij u aan en doet diegene zich voor als Wmo-consulent? Wees dan alert! Onze consulenten komen nooit onaangekondigd bij u langs. Laat daarom niemand zomaar binnen of bel bij twijfel een familielid of de politie.