Mijn Overzicht

Meer inzicht met ‘Mijn Overzicht’

Publicatiedatum: 04-12-2018

Heeft u een uitkering in het kader van de Participatiewet of IOAW/IOAZ? Dan is het vanaf heden mogelijk om uw uitkeringsspecificaties, jaaropgave en stortingen digitaal te bekijken en af te drukken. Dat kan eenvoudig met Mijn Overzicht: 24 uur per dag, 7 dagen per week; met uw computer, tablet of smartphone heeft u alles binnen handbereik.

Wat is mijn Overzicht?

Mijn Overzicht is een nieuwe digitale service van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland voor mensen met een uitkering. U vindt Mijn Overzicht via de speciale knop rechtsboven op deze webpagina.

Instructievideo Mijn Overzicht

Inloggen, hoe doe ik dat?

Inloggen gaat via DigiD.
Dat is een inlogcode waarmee u kunt inloggen op websites van de overheid en de zorg.  

Meer informatie

Wilt u meer weten over Mijn Overzicht? Kijk dan bij de Veelgestelde Vragen. U kunt ook contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij SZMH. Zij of hij helpt u graag verder. Of stel uw vraag via telefoonnummer 14 043 of post-SocialeZaken@maastricht.nl t.n.v. Sociale Zaken Maastricht Heuvelland.