Mijn Overzicht

Een vraag of probleem? Het sociaal team denkt met je mee!

Publicatiedatum: 11-06-2018

Iedereen heeft wel eens momenten dat het minder gaat. Dat het thuis of op het werk niet zo lekker loopt. Of dat u niet tot een oplossing van een probleem kan komen. Denk aan vragen of problemen op het vlak van financiën, wonen, relaties of eenzaamheid. De Sociale Teams in Maastricht kunnen u hierbij ondersteunen en met u meedenken.

Verspreid over de stad zijn er 8 Sociale Teams actief. Het Sociale Team Centrum is in juni 2017 in Maastricht als ‘hekkensluiter’ van start gegaan. “Iedereen van jong tot oud kan nu makkelijk in de eigen buurt bij ons binnenlopen met een vraag. En zo divers als de doelgroep is, zo divers zijn ook de vragen die bij ons gesteld kunnen worden”, vertelt Alain Crijns lid van Sociaal Team Centrum. Wat deze teams precies doen en met welk doel, leest u op de website van CJG043.