Mijn Overzicht

Informatiekrant sociaal domein

Publicatiedatum: 19-06-2017

De gemeente Maastricht heeft dit jaar meegewerkt aan de Informatiekrant Zorg en Ondersteuning. Hierin staan artikelen over zorg, hulp voor kind en gezin en ondersteuning op het gebied van werk en inkomen.

Bijdragen van diverse afdelingen

Vanuit diverse afdelingen zijn er bijdragen geleverd voor de krant. Zo komen onder andere de Sociale Teams van Maastricht. En een interview met een burger die dankzij Sociale Zaken Maastricht Heuvelland weer zijn plek op de arbeidsmarkt (terug)gevonden heeft. Verder is er ook aandacht voor CJG043, Digisterker en Maastricht Sport. De krant wordt in heel Maastricht verspreid.

Digitale versie beschikbaar

De digitale versie vindt u op de website van Thema Nieuws.

Meerssen doet ook mee

Woont u in Meerssen? Daar is een lokale versie van deze krant bezorgd, ook met een mooie bijdrage van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland.