Mijn Overzicht

Servicepunt 45+ @ Work Heuvelland maakt het verschil!

Publicatiedatum: 30-06-2016

Bent u 45 jaar of ouder, op zoek naar werk, en heeft u een bijstandsuitkering? Dan is het Servicepunt 45+ @Work Heuvelland er speciaal voor u!

In dit project helpt een team van consulenten en trainers u om succesvoller te worden in de zoektocht naar een passende baan of participatieplaats. Hierbij ligt de focus op de eigen ontwikkeling: u zelfverzekerder maken op de arbeidsmarkt, waardoor u meer mogelijkheden gaat ontdekken en benutten.

Goed om te weten:

  • Het servicepunt werkt nauw samen met o.a. Podium24, MTB, Baandomein, ICL, UWV en Tempo Team.
  • Servicepunt 45+@Work Heuvelland heeft in het eerste jaar voor 52 van de 63 aangenomen werkzoekenden daadwerkelijk het verschil kunnen maken! Zij zijn succesvol begeleid naar een reguliere baan, een groeibaan, een participatieplaats of een stageplaats.

Lees meer...