Mijn Overzicht

Weer aan het werk

Publicatiedatum: 29-06-2016

Heeft u geen baan? Ontvangt u geen uitkering?

En wilt u wel graag aan het werk? Dan is het soms lastig om zelf (weer) een baan te vinden. Sociale Zaken Maastricht Heuvelland kan hierbij helpen.

Woont u in Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals of Valkenburg a/d Geul?

Sociale Zaken Maastricht Heuvelland kijkt graag met u mee naar mogelijkheden om zelf een baan te vinden. Om u beter te leren kennen, gaan we met u in gesprek. Hierbij geven wij u informatie en advies over werk, opleiding en de arbeidsmarkt. Daarna bent u zelf aan zet: u gaat actief aan de slag en waar dat mogelijk is begeleiden wij u persoonlijk.

Wat verwachten wij van u?

Dat u zich volledig inzet, want energie, tijd en motivatie zijn belangrijk bij het vinden van een baan.

De eerste stap: u regelt zelf uw inschrijving op www.werk.nl.

Meer weten?

Wilt u weten wat een gesprek voor u kan betekenen? Neem dan contact op met consulent Judith van Mieghem via judith.van.mieghem@maastricht.nl, (043) 350 48 71 of via Facebook ‘Sociale Zaken voor niet-uitkeringsgerechtigden’. Het gesprek en de begeleiding zijn gratis.