Mijn Overzicht

FLOW (Platform voor 45 plussers)

Publicatiedatum: 29-06-2016

FLOW (Platform voor 45 plussers) verbindt en inspireert!

Flow is een burgerinitiatief van werkzoekenden uit Maastricht en omgeving van 45 jaar en ouder. We staan actief in het leven en willen onze ervaring met elkaar delen! Door elkaar te inspireren en te motiveren wordt de eigen kracht ontwikkeld en versterken de deelnemers elkaar.

Waarom?
Omdat we nog actief in het leven staan en ons zeer nuttig voelen. Wij hebben levenskracht, ervaring en wijsheid waardoor wij ook een andere kijk kunnen bieden op werken en samenwerken. We zoeken en onderzoeken onze krachten onze zwakte: we laten elkaar zien welke voordelen het biedt als je voor verandering openstaat.

Wat willen we met Flow bereiken?
Werk om energie in te kunnen steken en om energie uit te halen. En dat mag betaald, als vrijwilliger of een participatieplaats zijn.

Hoe we dit aanpakken
Wij doen het in ieder geval samen: regelmatig ontmoeten we elkaar in maandelijkse bijeenkomsten waar we ervaringen en informatie delen.

  • We inspireren en informeren elkaar door wetenswaardigheden te delen
  • Op zoek naar onze kwaliteiten en talenten om weerbaarder te zijn (empowerment)
  • We diepen mogelijkheden uit om weer werk te vinden
  • Organiseren bijeenkomsten met thema’s en gastsprekers
  • Leggen contacten en geven informatie aan bedrijven, organisaties, politiek, bestuur
  • Het inhoudelijke Flow-programma bepalen we telkens zelf als groep

Meedoen?
We willen onze groep graag uitbreiden. Wil je eens onze FLOW bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met de coördinator van het project:  Jeroen Busselman, per mail: jeroen.busselman@maastricht.nl