16 februari 2023 - Nieuws

Kom op maandag bij ons langs om zaken te regelen met DUO, de Kredietbank, het Juridisch Loket of de Sociale Verzekeringsbank (SVB)

U kunt op maandagen langskomen bij het kantoor van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland om vragen te stellen en zaken te regelen. DUO, het Juridisch Loket, de Sociale Verzekeringsbank (SVB) en sinds kort ook Kredietbank Limburg zitten dan voor u klaar.

Digitaal uw zaken regelen: meestal handig, maar niet altijd

U kunt uw zaken met de overheid online vaak snel regelen. Dat is vaak handig, maar niet altijd en niet voor iedereen. Want wat nou als uw situatie zo ingewikkeld is dat u deze niet digitaal kunt afhandelen? Of u heeft een bijzondere vraag, die een uitgebreid antwoord nodig heeft. Of u heeft met zoveel verschillende organisaties te maken dat u niet meer weet waar u moet zijn.

Kom langs. U bent welkom

Geen nood. Elke maandag uur kunt u bij het kantoor van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland terecht. Het adres is: Randwycksingel 22 in Maastricht. In een persoonlijk gesprek helpen we u verder. Tot het geregeld is.

Tijden en het maken van een afspraak

Lees hieronder op welke tijden de organisaties voor u klaar zitten. En of het belangrijk is om van tevoren een afspraak te maken.

 • DUO is elke maandag aanwezig tussen 9.00-12.00 uur en tussen 13.00-16.00 uur
  Klanten van DUO kunnen een afspraak maken via de website www.duo.nl
   
 • Het Juridisch Loket is elke maandag aanwezig tussen 14.00-16.00 uur
  U hoeft geen afspraak te maken. U kunt gewoon binnenlopen.
   
 • SVB is elke maandag aanwezig tussen 9.00-12.00 uur en tussen 13.00-16.00 uur
  U hoeft geen afspraak te maken. U kunt gewoon binnenlopen.
   
 • Kredietbank Limburg is elke maandag aanwezig tussen 9.00 - 12.00 uur en tussen 13.00 - 16.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken. U kunt gewoon binnenlopen.