Werk vinden: Servicepunt 45+ @ Work

Terug naar het overzicht

Met succes naar werk

Bent u 45 jaar of ouder, op zoek naar (vrijwilligers)werk en heeft u bij de gemeente Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Vaals of Valkenburg aan de Geul een uitkering? Dan is er een speciaal project voor u!

Hoe werkt het?

In dit project helpt een team van consulenten en trainers u actief om succesvoller te worden in de zoektocht naar een passende baan of een vorm van vrijwilligerswerk. Onze aanpak is gericht op uw eigen ontwikkeling: u zelfverzekerder maken op de arbeidsmarkt, waardoor u meer mogelijkheden voor uzelf gaat ontdekken en benutten.

U voert individuele gesprekken met uw consulent. Daarin kijken we of een speciale groepstraining voor u zinvol is. We bieden workshops en trainingen waar u meer inzicht krijgt in uw successen, competenties en vaardigheden. We leren van en met elkaar.

Wat moet ik doen?

Heeft u interesse in dit traject bij het Servicepunt 45+@Work Heuvelland, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via project45plus@maastricht.nl.

Voorwaarden

Het servicepunt is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul.

Overig

Servicepunt 45+ @ Work in de media

Consulent/trainer Esther Hermsen en Jeroen Busselman waren op dinsdag 4 juli 2017 te gast in het radioprogramma Het Beleg bij RTV Maastricht. De achtergrond, werkwijze, doelstelling en resultaten van het Project 45+ en Flow zijn in een leuk gesprek belicht. De uitzending is terug te luisteren op de website. Ook in het nieuws was er aandacht voor Servicepunt 45+. Bekijk de uitzending.